Herkuli shqiptar sfidon makinën (VIDEO)

Herkuli shqiptar sfidon makinën (VIDEO)
Njihuni me Herkulin shqiptar. Jemi mësuar të shohim njerëz të fuqishëm nga vende tjera të botës. Sidomos nga Skandinavia dhe republikat Baltike të cilët zakonisht janë të njohur për garues në sporte ekstreme, duke bartur pesha të rënda, apo duke bërë akrobacione ku shihet forca e tyre e pakrahasueshme. Mirëpo, ne ju ofrojmë që të njoftoheni me një shqiptar që nuk e keni parë më të fortë. Ai është në gjendje të shtyhet me një makinë VW me motor 1900 kubikë, edhe atë ta bllokojë. Dëgjojeni dhe shiheni se çka flet ai për vete edhe për jetën dhe ushqimin e tij. Shikim të këndshëm.