Bukuroshja Braziliane Qe Po Cmend Boten…

Bukuroshja Braziliane Qe Po Cmend Boten… Do Te Vije Ne Shqiperi.. Disa Foto…Bukuroshja braziliane Andressa Soares se shpejti do te vizitoje Shqiperine, pasi ajo ka degjuar shume per te por ska qene kurre.
I dashuri i saj eshte me origjine Shqipetare dhe ajo thote se shqipetaret duken njerez te