Video: Apollo 20, zbulon një femër (UFO) jashtëtokësore në Hënë…

Video: Apollo 20, zbulon një femër (UFO) jashtëtokësore në Hënë…

Është e pa imagjinueshme!
Një video e cila ishte publikuar ‘gabimisht’ para dy vjetësh dhe dikush u kujdes që ajo të zhdukej menjëherë nga pafundësia e Interneti dhe nga YouTube, kohët e fundit u publikua sërish dhe pamjet në të janë shokuese, faktet tronditëse.
Në Video duket qartë një grua jashtëtokësore (UFO), së bashku me ekuipazhin e pilotimit të diskut fluturues jashtëtokësorë, i cili falë boshllëkut, mundi të zbres në Tokë nga ekuipazhi i ekspeditës së Apolo 20.
Ky disk dhe ekuipazh jashtëtokësorësh u ‘zunë’ në pjesën e dukshme të Hënës!!!