Reagimi më dramatik në historinë e X Factor! (video)

Reagimi më dramatik në historinë e X Factor! (video)

Ai është një spektakël ku konkurruesit ngarkohen me emocione të jashtëzakonshme.Por reagimi i Rylan Clark është ndoshta më dramatiku në historinë e X Factor në Britani.
Anglezi 23 vjeçar mësoi se kishte kaluar në finalet live dhe nuk e përmbajti emocionin, por shpërtheu në lot.Ai e mori lajmin nga gjykatësja e këtij spektakli, Nicole Scherzinger.
Disa thonë se është i tepruar ky reagim për një 23 vjeçar. Të tjerë shtojnë se e ka bërë për reklamë.Lotët e tij megjithatë duken të vërtetë