SuperHit i shqiptarit, kenga me miljona shikime ne youtube (VIDEO)

SuperHit i shqiptarit, kenga me miljona shikime ne youtube (VIDEO)Krijuesi i suksesit perfundimtar te veres 2012 Mamacita buena.   Ne nje interviste qe dha kohet e fundit pohon se origjina e tij eshte nga shqiperia, dhe se ndihet krenar per vendlindjen e tij. Me pelqen te them kush jam. Ne pergjithesi kompanite e medhaja nuk lejojne artistet te jene te lire dhe te thone cfare ata duan per veten e tyre. Por njerzit te duan per ate qe je dhe ben. Disa shkruajne dhe komente jo te mira ne FaceBook por kjo nuk me prek, dashuria e njerzve eshte shume e madhe. Shprehet Shqiptari Claydee Lupa.