Deshperohet Roberti? Ndersa Nora rruan koken, i dashuri tregon....

Edhe i dashuri i Nora Istrefit, Roberti, te cilet perbejne keshtu nje nga çiftet me simpatike te estrades kosovare, vazhdon te reklamohet nepermjet fotove

Ne kete foto qe zbuluam tregohet Roberti dhe tatuazhet e tij duke forcuar muskujt, me siguri gjate ushtrimeve ne fitnes. Por kush ia ka bere foton? Ndoshta Nora?

Urojme qe kengetarja te mos behet xheloze kur te shikoje shume pelqime te kesaj fotoje nga ana e femrave te tjera