Si këndonte dhe vallëzonte Shakira 13-vjeçare


Si këndonte dhe vallëzonte Shakira 13-vjeçare
Këngëtarja kolumbiane, Shakira, që në moshën 13-vjeçare kishte një zë të bukur dhe po ashtu dinte të vallëzojë.
Këto ditë në YouTube është lansuar kënga “Magia”, të cilën e performon këngëtarja si e re.
Kjo këngë është përfshirë në albumin e parë të Shakiras nga viti 1991