Tuna, ka lansuar këngën e re të titulluar “I Asaj

Tuna, ka lansuar këngën e re të titulluar “I Asaj”, të cilës këngë dhe ia ka  shoqëruar një videolip të jashtëzakonshëm

Kënga është punuar nga Vig Poppa dhe Cekic, ndërsa për videoklipin është përkujdesur Entermedia

Është ky një klip që pos e vërteton Tunën si yll në maje të skenës tonë, e vërteton po ashtu statusin e këngëtares si seks simbol shqiptar