Në dhomën e gjumit.

Në dhomën e gjumit
Një grua dhe një burrë janë qe 20 vite të martuar. Një mbrëmje gruaja ndjen se burri fillon ta prekë si kurrë më parë. Gishtat e tij fillojnë nga qafa, gjoksi, duke shkuar poshtë... ndërsa gruaja eksitohet. Në një moment, burri ndalet dhe fillon të shikojë televizorin. 
- I dashur, ishte shumë bukur. Pse u ndale?
- E gjeta dirigjuesin...