“Po e lëshove, të vrava”

Një pensionist amerikan është arrestuar pasi e ka kërcënuar me vrasje një fqinj, i cili ka lëshuar ‘gazra’ pranë derës së banesës së tij.
72-vjeçari Daniel Collins nga Teaneck, New Jersey, është akuzuar për drejtim të revolverit ndaj fqinjit të tij 47-vjeçar.
Polica ka thënë se konfrontimi ka ndodhur në korridorin e ndërtesës ku ata banonin, pasi fqinji kishte “lëshuar gazra” teksa kalonte pranë derës së 72-vjeçarit.
“Do ta bëj një vrimë në kokë”, i ka thënë Collins atij.
Zyrtarët policorë janë thirrur nga fqinji dhe gjatë bastisjes e kanë gjetur armën në veturën e ‘agresorit’.
Collins është akuzuar për kërcënim të acaruar, armëmbajtje pa leje, armëmbajtje për qëllime të paligjshme dhe kërcënim terrorist.