Dy femije shtypen nga nje veture! VIDEO

Dy femije shtypen nga nje veture! VIDEO
Dy femije shtypen nga nje veture!!

Deri sa dy femije luajne perpara nje makine te parkuar, nje shofer i pa kujdesshem vozit dhe i shkel femijet, por me e keqja eshte qe as nuk ndalet me i dhene ndihme ...