Lypësi me zë të mahnitshëm radiofonik Shiko Videon

Lypësi me zë të mahnitshëm radiofonik Shiko Videon
Ted Williams nga Columbus, Ohio deri ne momentin qe u zbulua rastesisht per zerin e tij karakteristik, ishte nje lypes i pastrehe dhe i alkolizuar qe jetonte ku te mundte. Pas videos qe beri xhiron e botes ne internet, jeta e tij filloi te ndryshonte dhe shume ftesa i erdhen nga Radio dhe televizione te ndryshme. Tashme ai eshte zeri zyrtar i “News New England Cable”, protagonist ne dhjetra reklama, spote televizive, dhe jeton ne nje shtepi te bollshme me te gjitha komoditetet e nevojshme te cilen e ndan me te dashuren e tij.