Fotografia që preku gjithë spanjollët dhe theu çdo rekord në facebook! (PHOTO)

Fotografia që preku gjithë spanjollët dhe theu çdo rekord në facebook!Pas reagimit befasues të toreadorit fotografia e tij, theu çdo rekord në facebook, por pasi kishte prekur shpirtërisht më parë të gjithë spanjollët!Toreadori në fjalë, ndaloi ndeshjen e tij me demin, sapo ndjeu për një moment sesa mizore ishte e gjithë ajo “ndeshje” për hir të komoditetit të spektatorëve“Dhe papritur, ktheva shikimin nga demi. Kishte në sytë e tij një pafajësi, të cilën e shikon në çdo kafshë dhe më pa me atë pafajësi, sikur të më lutej të ndaloja. Ishte një “thirrje” e dëshpëruar për drejtësi që përshkoi tërë qenien time. E përshkruaj si një lutje njerëzore, pasi kur dikush rrëfehet shpreson të falet. U ndjeva si qenia më e keqe mbi tokë”, deklaroi toreadori.
Shprehjet e mësipërme kishte deklaruar dikur Mounera, cili tashmë është aktivist në fushatën për t’i dhënë fund këtij sporti barbarë. Komenti që shoqëron fotografinë e famshme, flet për skenën e fundit në karrierën e toreadorit të famshëm, Alvaro Mounera.