Rihanna, një natë të “çmendur”, thyen tavolinën

Rihanna, një natë të “çmendur”, thyen tavolinën 
Rihanna ngjall frikë mbi mënyrën e jetesës së saj, pas përplasjeve të furishme që pati në një klub nate. Pasi ishte bërë ‘xurxull’ në pije, këngëtraja 24 vjeçare është ngjitur mbi tavolinë duke kërcyer, por tavolina është thyer dhe më pas ajo është përplasur e shpartalluar me shishen e shampanjës, syzet dhe veten mbi dysheme. E ndërsa është thenë që ajo të largohej, këngëtarja në gjendje të dehur ka bërtitur: “A nuk e dini se kush jam unë?”
Të afërm shprehen se çdo kush e pelqen pijen, por këngëtrja e pëlqen më shumë se gjithkush.
Të nesërmen ajo ka thirrur nga dhoma e hotelit: “Ju e dini se jeta është e mrekullueshme kur zgjohesh në orën nëntë dhe je e pirë!”