E kam trupin e mirë, jam e ndërgjegjshme për këtë

E kam trupin e mirë, jam e ndërgjegjshme për këtë


Ata të dy janë si Barbie dhe Ken, por jo në botën e kukullave apo në atë virtuale.
Modelja Amy Childs është fotografuar së bashku me të dashurin e saj, David Peters gjatë pushimeve të tyre në Barcelona.
Janë të dy të mrekullueshëm dhe kanë trupa që çdo femër e mashkull do i dëshironte.
Vetë Amy Childs thotë se është e ndërgjegjshme që ka një trup shumë të mirë.
Dhe natyrisht mundohet ta ekspozojë sa më shumë.