Nëna Më E Re Në Botë? Vetëm 11 Vjeç

Nëna Më E Re Në Botë? Vetëm 11 Vjeç

Vetëm 11-vjeçe, mbeti shtatzanë pas një sulmi sek sual nga ana e vëllait të saj më të madh, dhe tashmë figuron të jetë nëna më e re në botë. Ajo quhet Tressa Middleton dhe dy vjet më vonë, pas lindjes së fëmijës, kjo e fundit i është marrë nga autoritetet për adoptim. Vajza e re në atë kohë deklaroi se kishte mbetur në fakt shtatzënë me një djalë, pa treguar të vëllain, për të mos e përfshirë familjen e saj në kandal. Por tani e vërteta ka dalë në shesh dhe Tressa, ka aktualisht 18 vjet mbi supe. Tashmë figuron të jetë sërish shtatzënë me një djalë që njohur në qendrën kundër drogës 
Ndjehem gati. Vajza ime e parë nuk mund të zëvendësohet, por ky është një shans i dytë që më jep jeta”, ka thënë ajo.