Jay-Z mbështet bashkimin e Rihannës me Chris Brown

Jay-Z mbështet bashkimin e Rihannës me Chris Brown


Së fundmi flitet përherë e më shpesh për një ribashkim të mundshëm të këngëtares Rihanna me ish-të dashurin e saj Chris Brown, i cili e shpërfytyroi atë teksa shkonin në ceremoninë e çmimeve Grammy vite më parë. Vetë këngëtarja deri më tani ka deklaruar vetëm se e ka falur atë, por nuk ka thënë asgjë sa i takon ribashkimit.
Është Jay-Z, mik i ngushtë i këngëtares dhe menaxher i saj, ai që publikisht ka shprehur miratimin e tij për rikthimin e çiftit, duke e cilësuar këtë si një gjë të mirë që mund t’i ndodhë Rihannës për sa kohë ish-partneri i saj ka deklaruar se vijon ta dojë njësoj. Madje mësohet se ai e ka këshilluar këngëtaren ta takojë Chris Brown-in dhe mediat raportojnë që vendi i takimit të tyre këto ditë të nxehta ka qenë një ndër vendet më romantike në Evropë, në rivierën franceze.