Shaka e rrezikshme (VIDEO)

Shaka e rrezikshme (VIDEO)Një burrë bashkë me gruan dhe fëmijën e tyre, ishin duke shkuar nëaeroport ndërsa gruaj flinte në anën e pasgjerit. I shoqi që ngiste makinën e kuptoi që makina para tyre po tërhiqej drejt, por ajo dukej sikur po vinte përballë tyre. Nëdrkohë ai i thotë gruas një makinë po vjen drejt nesh dhe ajo zgjohet e tmerruar.
Ai e bëri këtë shaka, për të parë nëse do të tremebej gruaja apo jo, ka shkruar ai në youtube pasi ka publikuar videon. Ndërkohë të tjerë e kanë kritikuar pasi e trembur ajo muna t'i lëvizte timonin atij gjoja për ta shpëtuar dhe mund të ishte me të vërtetë aksident.