Përgjaket Justin Bieber (Video)

Përgjaket Justin Bieber (Video)

Pergjaket Justin Bieber. Këngëtari ka publikuar videoklipin e tij më të ri, të këngës “As Long as You Love Me”, pjesë e albumit “Believe”.
Videoklipi përbanë mbrenda vetes një storie të dhimbshme të dashurisë, ku Justin është i dashuruar në një vajzë të bukur brune, dhe vendos që të përballet me të gjithë për shkak të saj.Lidhja kundërshtohet nga babai i vajzës, me të cilin Justin përleshet gjatë tentimit për tu arratisur. Në fund Bieber përfundon i përgjakur.