Rita Ora ‘copy paste’ stilin e Rihanna(Foto)

Rita Ora ‘copy paste’ stilin e Rihanna(Foto)Si duket Rita e pëlqen tej mase Rihanna-n sa ka kopjuar jo vetëm stilin në veshje, veprimet, por edhe tatuazhin. Që të jetë një kopje e shkëlqyer e Rihanna-s, Ritës i mbetet të bëjë dhe flokët e zeza, por këtë do ja lemë kohës