Qeni me 2 këmbë, që ecën si njeri

Qeni me 2 këmbë, që ecën si njeri


Është një jetë e re për këtë kafshë, pas humbjes së dy putrave të përparme. Tani këtij qeni i duhet të ecë njësoj si njerëzit vetëm me dy këmbë.
Një qen, i cili kishte dëmtuar këmbët e tij pas rrëzimit nga një ndërtesë tre katëshe, ka filluar një jetë të re duke ecur vetëm me dy këmbë.
Qeni i llojit “Pit bull”, ka humbur putrat e tij të përparme kur është rrëzuar nga dritarja e banesës, dhe gjithashtu është djegur në pjesën e barkut dhe të putrave.
Pas operacionit qenit i është dashur të ecte me një karrige me dy rrota, ndërkohë që tashmë është ambientuar duke përdorur vetëm dy këmbët e përparme të tij.