Befasi për Ramushin,fëmijët e presin kuq e zi

Befasi për Ramushin,fëmijët e presin kuq e zi

Befasi për Ramushin.Fëmijët e ish kryeministrit Haradinaj, Gjiini, Hana dhe Dea kanë vendosur të ja bëjnë një befasi babit të tyre.Ata kanë shpalosur flamurin kombëtar në tavolinë duke vendosur mbi të disa qirinj që formojnë shkronjën ‘R’.Foton e kësaj befasie e ka publikuar vetë Anita Muçaj-Haradinaj, gruaja e Ramushit.