I shpëton aksidentit në mënyrë spektakolare

I shpëton aksidentit në mënyrë spektakolare

Ky shofer kamioni është me fat që është gjallë pasi mbeti i varur, ndërsa kamioni i tij rrëshqiti në një urë.
Kinezi Dong Yinan doli nga kabina kur mjeti i rëndë u përplas me barrikadën mbrojtëse. Këmba e tij e djathtë ngeci mes kamionit dhe urës në një lartësi mbi dhjetë metra.
Kalimtarët shikonin se si Yinan mbahej në litarë.
Kamioni ishte i ngarkuar me 30 ton qymyr.
Zjarrfikësit arritën ta shpëtojnë atë pas tre orësh. Shoferi tani gjendet në spital, ku po e merr veten.
Siguria e kamionëve në Kinë është vënë