Del iPhone 5, në Kinë nisin shitjet

Del iPhone 5, në Kinë nisin shitjet

Edhe pse Apple nuk ka nxjerrë ende asnjë datë zyrtare se kur do të hedhë në treg iPhone 5, në Kinë kanë nisur shitjet e tij.
Kërkesat për smartfonin e ri të “Mollës” janë të shumta dhe blerësit të padurueshëm. Kjo ka vënë në lëvizje një kompani kineze të shitje-blerjeve në internet që të pranojë porositë për blerjen e iPhone 5 që tani