Ndahen Mc Kresha dhe Rozana Radi

Ndahen Mc Kresha dhe Rozana Radi
Pas një lidhjeje të bujshme, Reperi Mc Kresha dhe këngëtarja Rozana Radi i kanë dhënë fund lidhjes së tyre rreth një vjeçare. Këtë e kanë konfirmuar burime të afërta me çiftin. Po ashtu këto burime thonë se lidhja e tyre ka marrë fund pas “shfrytëzimit” të njeri-tjetrit për të krijuar famë në të dy anët e kufirit, pasi që një kohë të gjatë media të shumta nga Kosova dhe Shqipëria i kishin ‘për zemër’ këta dy