Skandaloze: Këndon dhe bombardon afganët (Video)

Skandaloze: Këndon dhe bombardon afganët (Video)


Ueb-faqja LiveLeak ka postuar video-incizimin në të cilin një pilot amerikan godet me raketë civilët një grup burrash afganë, ndërsa gjatë asaj kohe këndon këngën “Bye-bye Miss American Pie".