Paralizohet sepse donte vithe me te medha

Paralizohet sepse donte vithe me te medhaAktorja dhe këngëtarja e njohur meksikane Ninel Conde, ka mbetur e paralizuar në shpinë, për shkak të injeksioneve për rritjen e vitheve.
Ylli i serisë së njohur 'Rebelde', përveç talentit të saj, njihej shumë edhe për format e jashtëzakonshme të trupit.
Ninel 35-vjeçe gjithmonë ka dashur të duket e përkryer dhe nuk kishte ngurruar të përdor të gjitha metodat për të arritur qëllimin e saj. Dhe njëra prej metodave që e ka përdorur për t'u bërë e bukur, ishin injeksionet me silikon për rritjen e vitheve.