Mick Jagger ka fjetur me mbi katër mijë femra

Mick Jagger ka fjetur me mbi katër mijë femraMick Jagger, gjykuar sipas biografit të tij, Chris Andersen, deri më tani ka fjetur me mbi katër mijë femra. ”Jagger gjatë jetës së tij ka fjetur me katër mijë femra. Megjithatë, kur shikoj prapa, mendoj se shifra mund të jetë dukshëm më e lartë “, tha Andersen. Autori i biografisë i tha revistës “Extra” se në mesin e pushtimeve të shumta të tij gjenden edhe Carla Bruni, Angelina Jolie, Uma Thurman dhe Farah Fawcett. Andersen, në mesin e atyre me të cilët Jagger kishte kryer marrëdhënie seksuale ka përfshirë edhe David Bowien, edhe pse natyra e lidhjes së tyre romantike ka ngritur disa kontroverse në kohët e fundit. “Mick në një moment kishte deklaruar që të gjithë njerëzit në thelb janë biseksuale”, ka shpjeguar Andersen.Autori i biografisë rrëfen se si ai madje shkoi me Jaggerin tek një terapiste seksuale në përpjekje për të zgjidhur varësinë e tij prej seksit ndërsa në fund edhe fle me të.