Në koncertin e Unikatilit – sulmohet ekipi i RTV21…

Në koncertin e Unikatilit – sulmohet ekipi i RTV21…


Ekipi i RTV21 mbrëmë është sulmuar fizikisht nga stafi i reperit Unikatil në Stadiumin e Qytetit të Prishtinës.Kameramani i RTV21, Rilind Vitija, i cili po qëndronte në binë, në të cilën po qëndronin edhe kameramanë nga mediet tjera është sulmuar , fillimisht duke ia goditur kamerën dhe me pastaj edhe vetë kameramanin. Për më shumë personi në fjalë, ka fyer rëndë RTV 21.
Ekipi i RTV21, ishte ftuar nga kompanisa organiziese “Powow”, për ta përcjell koncertin