Vuri bast dhe vdiq pas 12 orë seks pa ndalim!

Vuri bast dhe vdiq pas 12 orë seks pa ndalim!


28-vjeçari, Sergey Tuganov vuri një bast me shumën prej 5000 euro, me dy gra se ai është i aftë që t’i kënaqte ato duke bërë 12 orë seks pandërprere.  Kështu 28-vjeçari, për të qenë i sigurt në maratonën e tij, me dy bukuroshet e etura, konsumoi një pako me kapsula Viagra dhe pasi fitoi bastin vdiq nga një atak në zemër.  “I telefonuam ndërhyrjes së shpejt dhe ambulancës, por ishte shumë vonë, mjekët nuk mundën ta sillnin atë në jetë”, deklaroi Alina, njëra nga dy gratë që mori pjesë në martonin erotik.  Mjekët e spitalit ku u transferua 28-vjeçari i pafat, deklaruan se ataku në zemër erdhi si pasoj e konsumit të madh të kapsulave të Viagrës.  “Është mese e rrezikshme konsumimi kaq i madh i kapsulave Viagra, pasi doza që shtohet, trupi nuk është në gjendje ta përballojë dhe kjo ka si rezultat ndalimin e zemrës. Ju kujtoj se një kuti Viagra 100mg, ka 30 kapsula, të cilat janë të mjaftueshme që të vrasin tre njerëz”, deklaroi mjeku i spitalit