Oopss…cpo i ben e dashura Cesc Fabregasit?

Oopss…cpo i ben e dashura Cesc Fabregasit?Ne kete vere kane qene padyshim protagoniste te mediave me fofot e realizuar ne pushimet e tyre.
Behet fjale per Cesc Fabregas dhe te dashuren e tij Daniella Semaan.Serish ata vazhdojne te relaksohen ne Menorca ndersa ylli i skuadres se Barcelones eshte mjaf ne humor duke u argetuar me te dashuren.Kjo e fundit ne fofot qe po shikoni nuk ngurron ti “fuse duart”ndonese ne ambjente publike.Ne fund te fundit kjo eshte kostoja e ndarjes se momenteve pasionante ne syte e te gjithe publikut. /ikub/