Ledri provokohet nga Elvana

Ledri provokohet nga ElvanaJanë të dy shumë të lakuar edhe për simpatinë e tyre, ajo shpesh herë quhet seksi, e ai sipas një klasifikimi më i pashëm në skenën shqiptare.
Është ky Ledri Vulaj, dhe Elvana Gjataqë, si duket, tashmë nuk i ka vetëm këmbët e gjata, pro lëvizja dhe qëndrimi i saj tërheq vëmendjen e meshkujve, qofshin këta edhe kolegët e saj.
E Ledri, siç duket në këtë foto, nuk ka mundur dot pa u tunduar nga këngëtarja bukuroshe. Por, çfarë po mendon vallë djaloshi nga Prishtina, teksa është ulur afër Elvanës?