Koka e kësaj vajze rritet vazhdimisht (foto)


Koka e kësaj vajze rritet vazhdimisht (foto)


Quhet Dilla Anargia Adilla, është vetëm 3 vjeç dhe që nga lindja vuan nga sëmundja e rrallë Hydrocephalus (mbledhje e ujit në tru

Normalisht kjo sëmundje ka shërim por për shkak të gjendjes së keqe financiare të familjes, Dilla nuk është dërguar me kohë në spital dhe si rezultat, koka e 3-vjeçarja nga qyteti Bogor i Indonezisë është rritur jashtë mase, duke arritur në 100 cm. Për shkak të presionit fizik mbi trurin, Dilla nuk nuk flet e as nuk ec.