Rita Ora darkon me Kim Kardashian dhe i tregon qe eshte Shqiptare

Rita Ora darkon me Kim Kardashian dhe i tregon qe eshte Shqiptare 
Këngëtarja Rita Ora është fotografuar duke darkuar me Kim Kardashian dhe vëllain e saj Rob Kardashian, me të cilin spekulohet se është një lidhje dashurie.